Ons Dagboek 2010

Het dagboek van Camping Na Staré Papírnĕ

Dagboek 2010        Dagboek 2011        Dagboek 2012

1 Januari 2010
We wensen iedereen een gezond en gelukkig 2010

13 januari 2010
Ook hier ligt nu zo’n 40 á 50 cm sneeuw. Gelukkig hebben ze ook ons bospad geschoven zodat we tenminste weg kunnen komen. Het is niet echt koud, min 4 ongeveer. Harry heeft een houtkacheltje in het vierde appartement branden, zodat hij wel verder kan werken. Want we proberen voor de meivakantie ook dit appartement klaar te krijgen.

24 januari 2010
De vragen en reserveringen voor aankomend seizoen beginnen weer wat te komen. Volgend weekend krijgen we 4 loge’s. Het is dan WK veldrijden in Tábor en deze mannen wilden daar heel graag naar toe. Kijk volgende week zondag dus naar Studio Sport, wie weet zien jullie de Friese vlag en/of Harry samen met onze logés ergens tussen het publiek. Het zal even wat leven in de brouwerij brengen, want het is hier momenteel wel heel erg rustig. Er ligt nu 22 dagen sneeuw, en sindsdien is hier niemand meer geweest. De enige autosporen die we zien zijn die van ons. En natuurlijk heeeeeel veel sporen van de dieren waar we het bos mee delen.

21 april 2010
Wat gaat de tijd toch snel. Volgende week zaterdag gaan we alweer open.
We hebben nog heel veel schoonmaakwerk en 1000 en 1 dingen die nog klaar moeten, maar we hebben er weer zin in. We hopen weer op een goed seizoen met heel veel gasten. Harry is klaar met het 3de en 4de appartement, ik ben bezig met het schoonmaken en inrichten ervan. Volgende week zaterdag zijn al onze 4 appartementen verhuurd, dus dan moeten ook deze 2 tip top zijn.

10 mei 2010
Al weer een week open. Alles was gelukkig net op tijd klaar. En het was een gezellige, drukke eerste week. Jammer genoeg was het weer niet als vorig jaar, maar de sfeer gelukkig wel.

30 mei 2010
Momenteel loopt het weer lekker door met Tsjechische gasten/kanovaarders.
Ook afgelopen woensdag en donderdag nacht 8 personen. Vrijdagavond dachten we dat er niemand zou komen en inenen na 20.00 uur kwamen er nog in totaal +/- 25 gasten. Ook zij bleven 2 nachten. Er komen ook vaker vaste begeleiders met groepjes kanovaarders. Zo begin je nu bepaalde mensen vaker te zien. Nu is het weer rustig. Nog maar 2 NL gasten die een weekje blijven.

15 augustus 2010
Het seizoen loopt alweer naar het einde. Maar gelukkig hebben we nog steeds mooi weer én diverse gasten. Het is wel even spannend geweest met de rivier die toch wel behoorlijk steeg, maar gelukkig ging het goed. Als je dan de verhalen van anderen leest/ziet/hoort, dan besef je heel goed hoeveel mazzel we hier hebben gehad.

05 november 2010
Het is hier nog steeds geweldig weer. En dit al de laatste 6 á 7 weken.
Het is nu ongeveer 15 graden en de zon schijnt volop. Maar een paar weken terug ook al diverse nachten wat vorst gehad. Al weer wat bezig met het volgende seizoen. De eerste reserveringen komen binnen. De website weer wat aangepast, met nieuwe data en prijzen. Harry is al weer druk aan het klussen. Nieuw dakleer op het platte dak (o.a. van de toiletten en douches), nieuw stucwerk, nieuw hek om de camping.