Ons Dagboek 2011

Het dagboek van Camping Na Staré Papírnĕ

Dagboek 2010        Dagboek 2011        Dagboek 2012

02 maart 2011
Eindelijk weer wat te beleven. We hebben deze winter zo’n beetje een winterslaap gehouden. Natuurlijk een paar weekjes naar Friesland en tussen kerst en oudjaarsdag op de beurs van De Vrijbuiter in Roden gestaan.
Dat was net toen het hier wel heel erg koud was, -20 .
Ook vorige week was het hier nog erg koud, met woensdagnacht nog -17.
Maar gelukkig is de ergste kou voorbij. Ook de sneeuw (dit jaar veel minder dan vorig jaar) is zo goed als weg. Harry is weer aan het klussen. Laat het voorjaar nu maar komen. Dan kunnen we alles weer soppen en klaar maken voor het seizoen.

27 april 2011
We zijn weer klaar met schoonmaken en het nieuwe stucwerk is geverfd.
Ook zijn er diverse andere dingen gebeurt, die men niet ziet. We zijn er weer klaar voor om de eerste gasten aanstaande zaterdag te ontvangen.
We hebben afgelopen weekend de allereerste gasten eigenlijk al gehad, want we hadden een grote groep familie over. Harry is namelijk afgelopen zaterdag
50 jaar geworden en we waren heel erg blij dat we dat met zoveel mensen hebben kunnen vieren.

09 mei 2011
We zijn al weer een week open. De eerste gasten hebben we weer mogen begroeten. Vanaf vandaag is het hier ook eindelijk warm weer. Jammergenoeg was het vorige week erg fris. Er was meestal wel een stralend blauwe lucht, maar de planten moesten bijvoorbeeld ‘s nachts afgedekt worden. Het ijs zat
‘s morgens op het gras en de autoruiten. Bijna niet voor te stellen dat het dan in Nederland zo warm is.

31 mei 2011

De eerste maand van het seizoen hebben we er al weer op zitten. Het is al een poosje prachtig mooi weer, en net zo droog als in Nederland. Ook hier zou het voor de natuur heel goed zijn dat het eens een paar nachten lekker ging regenen. Niet overdag natuurlijk, want dan willen we toch wel graag in de zon zitten.

30 augustus 2011

Het werd echt tijd dat er weer wat in het dagboek kwam. Nog een maandje en het seizoen is weer ten einde. Al met al een vrij rustig seizoen, op augustus na.
Het weer is nog erg goed, we hopen dus dat we nog wat mensen mogen begroeten.